Novinky na našich stránkách

První novinkou je spuštění nové fotogalerie. Naše fotogalerie na rajce.net už nebyla vyhovující. Fotky na ní jsou malé (zmenšené) a díky tomu neodpovídají kvalitou. Pro novou fotogalerii byla využita služba Skydrive. Je to náš zálohovací virtuální disk. Naše fotky tu budou uloženy v lepší kvalitě, můžete si je snadno prohlédnout z našich stránek a zároveň si je můžete i velmi snadno stáhnout. Na novou fotogalerii můžete mrknout: Fotogalerie 2012 a Fotogalerie 2011

Další novinkou jsou příspěvky na první straně našich stránek. Zde by se měly objevovat příspěvky a jakékoliv novinky, které budou aktuální. Příspěvky na stránky nemusí přidávat jen administrátor. Kdo by měl zájem, udělám mu přístupové jméno a heslo a můžete psát příspěvky vlastní. Stačí kontaktovat jakub.vilanek@seznam.cz.

Poslední je možnost „odebírání novinek“. Jde o novou službu našich stránek. Pokud napíšete svůj email do políčka v levém menu na našich stránkách, přijde vám email ihned jak se na stránkách objeví něco nového (některé emaily jsem vložil sám). Pokud novinky odebírat nechcete, kontaktujte mě na můj email a já vás z odebírání novinek vyškrtnu.

Publikoval: Jakub Vilánek